TALLERS I PONÈNCIES

Masterclasses, Workshops/Tallers
i Presentacions de productes innovadors que s'impartiran a EFINTEC 2018

MASTERCLASSES

Experts a nivell nacional i internacional debatran i impartiran sessions centrades en el futur de les noves tecnologies aplicades a les instal·lacions, així com exposar la seva visió sobre la transformació del sector i el paper que a curt termini tindrà l’empresa instal·ladora. Seran sessions imprescindibles per entendre millor els canvis que esdevindran i com el sector s’ha de preparar.

WORKSHOPS / TALLERS DE FORMACIÓ

Tallers pràctics sota l'epígraf "Com s'ha de fer?" A EFINTEC es realitzaran tallers temàtics pràctics d'una hora i mitja de durada sobre instal·lacions elèctriques, climatització i calefacció, fontaneria, solars fotovoltaiques, ACS, automatització d'un habitatge, refrigeració , telecomunicacions, IOT, energia, gas, etc. El nombre de places per taller serà limitat i, en finalitzar-, els alumnes rebran un diploma acreditatiu. Els tallers s'organitzaran en funció de les sol·licituds rebudes i les places disponibles.

PRESENTACIONS DE PRODUCTES INNOVADORS

L'organització d’EFINTEC posa a disposició de les empreses expositores les sales del pavelló per a la celebració de formacions, sessions tècniques i reunions a on s’exposaran els productes més innovadors als assistents a l'esdeveniment. Els actes tindran una durada màxima de 45 minuts.

RESERVA LA TEVA PLAÇA

SALA 1

SALA 2

SALA 3

SALA 5

RESERVA LA TEVA PLAÇA