EXPOSITORS

OFERTA ALS EXPOSITORS

Un stand funcional on presentar solucions dels seus productes i establir contacte amb els professionals i clients.

Stand modular, completament muntat amb mobiliari (una taula, tres cadires, un tamboret, un expositor- mostrador-vitrina), amb il·luminació, retolació i totes les despeses d'assegurances, neteja i consums. Una invitació per mòdul, per a una persona, al còctel sopar.

STAND SENZILL

3x4 - 12 m2. Una taula, tres cadires, un tamboret, mostradors-vitrina, il·luminació de 100 W per m2, retolació, assegurances, neteja, una invitació al còctel-sopar, menjars, i utilització de l'àrea de networking.

3.500€

STAND DOBLE

6x4 - 24 m2. Dues taules, sis cadires, dos tamborets, dos mostradors-vitrina. Il·luminació de 100 W per m2, retolació, assegurances, neteja, dues invitacions al còctel-sopar, menjars i utilització de l'àrea de networking.

6.000€

STAND QUÀDRUPLE

6x8 - 48 m2. Quatre taules, 12 cadires, quatre tamborets, quatre mostradors-vitrina, il·luminació de 100 W per m2, retolació, assegurances, neteja, quatre invitacions al còctel-sopar, menjars i utilització de l'àrea de networking. Jornada tècnic-comercial.

11.000€

ÀREA NETWORKING

Hi ha un espai dins d’EFINTEC, denominat ÀREA DE NETWORKING, que té per objecte donar un servei als expositors de la fira i als seus clients. Un espai on poder conversar, amb un servei complementi gratuït de càtering, per tal de poder establir reunions de treball.

EXPOSITORS I PATROCINADORS